Bejelentkezés Bejelentkezés | Regisztráció KeresésKeresés KeresésVendégkönyv Írjon nekünkÍrjon nekünk RSSRSS Legyen a kezdőlapomLegyen a kezdőlapom KedvencekhezKedvencekhez
24. óra
Létkérdések
Otthon
Kultúra
Bibliai rejtélyek
Életmód
Tallózó
Zöldsarok
Receptek
 
Itt vagyok: Főoldal » Cikkek » Életmód » Egy lépéssel közelebb az egészséghez - Bózsvai egészségfejlesztési rendezvénysorozat indul

Egy lépéssel közelebb az egészséghez - Bózsvai egészségfejlesztési rendezvénysorozat indul

Életpont egészségfejlesztési program

A tegnapi napon ünnepélyes megnyitó keretében kezdetét vette – az Észak-magyarországi családoknak térítésmentes részvételi lehetőséget biztosító – ÉLETPONT egészségfejlesztési rendezvénysorozat első alkalma.
Életmód 2011. május 20., péntek 11:59
Betűméret növelése Betűméret csökkentése Szóljon hozzá Cikk küldése e-mailben Nyomtatás Iratkozzon fel RSS szolgáltatásunkra

Az első előadás témája az emberi szervezet alapvető biológiai folyamatait és az immunrendszer működését mutatta be, mely rendezvényen szép számmal megjelentek az egészségükért tenni kívánók.
A rendezvénysorozat a helytelen életmód okozta civilizációs betegségek megelőzésére, az egészségtudatos magatartás kialakítására ösztönöz majd minden látogatót, az ember testi-lelki egészségének a védelmében.
Az „ÉLETPONT egészségfejlesztési program” több száz ember részvételére számít. Bózsva község és térsége lakosságának nagy örömére a részvétel teljesen ingyenes, hiszen az Életpont Nonprofit Közhasznú Kft. egészségfejlesztési rendezvénysorozata – az Új Magyarország Fejlesztési Terv, Társadalmi Megújulás Operatív Programjának keretében – pályázati úton elnyert támogatásból valósul meg.
A TÁMOP-6.1.2/A-09/1-2010-0890 számú pályázati projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával a 2011.03.15. – 2011.09.15. közötti időszakban lesz látogatható minden érdeklődő számára.

Az ÉLETPONT program célterülete: Bózsva. Célközönsége: azon egyének és családok, akik a helytelen táplálkozás és mozgásszegény életvitel következtében ki vannak téve a civilizációs szokások ártalmainak. Rendezvénysorozat célja: ezen rizikócsoport egészségnevelése, az egészséges táplálkozás illetve az energiaegyensúly (táplálkozás és testmozgás egyensúlya) megtartása, valamint olyan szemlélet és életmód kialakítása, mely prevenciós jelleggel a korunkra jellemző civilizációs-és a szenvedélybetegségeket kívánja megelőzni. Programja: a 6 hónapos programsorozat keretében összesen 16 alkalomból álló rendezvény kerül megtartásra, melyből 6 alkalom szakmai előadás, 6 alkalom életmód tábor (szállás és étkezés biztosításával), 2 alkalom főzőkör, 1 alkalom túra és 1 alkalom sportnap.

Életpont Nonprofit Kft.Bővebb információ:
ÉletPont Nonprofit Közhasznú Kft.
1121 Budapest Remete út 16/A.
E-mail: swatesz@gmail.com
http://eletpont.hu/

Életmód 2011. május 20., péntek 11:59
Cikk küldése e-mailben Nyomtatás Iratkozzon fel RSS szolgáltatásunkra
Ossza meg ismerőseivel!
Kövessen minket a Facebookon és a Twitteren is!
Aktuális számunk
Megjelenés
január
01-én.
A tartalomból:
Nyitott Szemmel Mediációs Műhely
Fizessen elő magazinunkra!
Válassza ki az előfizetés időtartamát
és kattintson a Tovább gombra.
Éves
4000 Ft (postaköltséggel)
Féléves
2000 Ft (postaköltséggel)
valamint
Tekintse meg a Nyitott Szemmel magazin digitális változatát is! Az első két szám INGYENES!
Nyitott Szemmel kiadványok
Programajánló
A 2011. évi személyi jövedelemadók 1%-ából 2012-ben 131.678 Ft-ot utalt ki a NAV az Élj Inkább Alapítvány számára. Az Önök által felajánlott összeget a Nyitott Szemmel magazin nyomdaköltségére fordítottuk.
Köszönjük, hogy 1%-os felajánlásaikkal támogatták célkitűzéseinket, és 2014-ben ismét bizalmat szavaztak számunkra.
Bezár
Cikk küldése e-mailben
Egy lépéssel közelebb az egészséghez - Bózsvai egészségfejlesztési rendezvénysorozat indul

Kinek (e-mail cím):
Kitől (név):
Kitől (e-mail cím):
 
Küldés
 
 
Copyright © 2008-2019 Nyitott Szemmel Online. Minden jog fenntartva
 

Bezár
Bejelentkezés

Felhasználónév


Jelszó

Elfelejtette a jelszavát? Kattintson ide.

Belépés
Bezár
Keresés a cikkekben

Írja be a keresendő kifejezést. Több szót is megadhat szóközzel elválasztva.Keresés