Bejelentkezés Bejelentkezés | Regisztráció KeresésKeresés KeresésVendégkönyv Írjon nekünkÍrjon nekünk RSSRSS Legyen a kezdőlapomLegyen a kezdőlapom KedvencekhezKedvencekhez
24. óra
Létkérdések
Otthon
Kultúra
Bibliai rejtélyek
Életmód
Tallózó
Zöldsarok
Receptek
 
Aktuális számunk
Megjelenés
június
10-én.
A tartalomból:
Nyitott Szemmel Mediációs Műhely
Fizessen elő magazinunkra!
Válassza ki az előfizetés időtartamát
és kattintson a Tovább gombra.
Éves
4000 Ft (postaköltséggel)
Féléves
2000 Ft (postaköltséggel)
valamint
Tekintse meg a Nyitott Szemmel magazin digitális változatát is! Az első két szám INGYENES!
Nyitott Szemmel kiadványok
Programajánló
A 2011. évi személyi jövedelemadók 1%-ából 2012-ben 131.678 Ft-ot utalt ki a NAV az Élj Inkább Alapítvány számára. Az Önök által felajánlott összeget a Nyitott Szemmel magazin nyomdaköltségére fordítottuk.
Köszönjük, hogy 1%-os felajánlásaikkal támogatták célkitűzéseinket, és 2014-ben ismét bizalmat szavaztak számunkra.
Az érem másik oldala
Jóga - FILOZÓFIA vagy MOZGÁSKULTÚRA?
Kevés olyan ellentmondásos sportról tudunk, amely annyira karakteres véleménykülönbségeket képes kiváltani, mint a jóga. Némelyek a lelki harmónia alapjának tartják, mások egyenesen az ördögtől származónak. Létezik-e jógatorna önmagában, vagy a jóga elválaszthatatlan a háttereként ismert hindu filozófiai irányzattól?
Kísértenek-e az elhunyt lelkek?
A közeledő halottak napja elhunyt szeretteink felé irányítja figyelmünket. Már hetekkel korábban rendezgetni kezdjük hozzátartozóink sírját, kapálgatunk, ültetgetünk a csöpp kis hanton, ha kell megerősítjük arany festékkel a feliratokat, hogy mindenszentek estéjén meggyújthassuk rajta az emlékezés gyertyáit. Helye van a múltba tekintésnek, az emlékezésnek, a kegyeletnek, de vajon a halottakra emlékezni „keresztény ünnepként”, amelyet néhány éve munkaszüneti nappal tüntet ki a „keresztény” állam is, helyénvaló-e a Biblia szerint?
Az érem másik oldala 2015. október 06.
A szeretet himnusza címmel megjelent 2016-os falinaptárunk, melyet a szerkesztoseg@nyitottszemmel.hu e-mail címen lehet megrendelni
1500 Ft/db + postaköltség (1000 Ft) áron.
Napi egy gondolat
„Mások előtt mindenki igyekszik a méltóságát megőrizni, de lelke mélyén jól tudja, mennyi bevallhatatlan dolog játszódik le benne, amikor csak önmagával áll szemben”
Pirandello
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy hamarabb értesüljön az újsággal kapcsolatos aktualitásokról, akcióinkról és más cégek akcióiról.
 
 
Copyright © 2008-2017 Nyitott Szemmel Online. Minden jog fenntartva
 

Bezár
Bejelentkezés

Felhasználónév


Jelszó

Elfelejtette a jelszavát? Kattintson ide.

Belépés
Bezár
Keresés a cikkekben

Írja be a keresendő kifejezést. Több szót is megadhat szóközzel elválasztva.Keresés