Bejelentkezés Bejelentkezés | Regisztráció KeresésKeresés KeresésVendégkönyv Írjon nekünkÍrjon nekünk RSSRSS Legyen a kezdőlapomLegyen a kezdőlapom KedvencekhezKedvencekhez
24. óra
Létkérdések
Otthon
Kultúra
Bibliai rejtélyek
Életmód
Tallózó
Zöldsarok
Receptek
 
Aktuális számunk
Megjelenés
október
10-én.
A tartalomból:
Nyitott Szemmel Mediációs Műhely
Fizessen elő magazinunkra!
Válassza ki az előfizetés időtartamát
és kattintson a Tovább gombra.
Éves
4000 Ft (postaköltséggel)
Féléves
2000 Ft (postaköltséggel)
valamint
Tekintse meg a Nyitott Szemmel magazin digitális változatát is! Az első két szám INGYENES!
Nyitott Szemmel kiadványok
Programajánló
A 2011. évi személyi jövedelemadók 1%-ából 2012-ben 131.678 Ft-ot utalt ki a NAV az Élj Inkább Alapítvány számára. Az Önök által felajánlott összeget a Nyitott Szemmel magazin nyomdaköltségére fordítottuk.
Köszönjük, hogy 1%-os felajánlásaikkal támogatták célkitűzéseinket, és 2014-ben ismét bizalmat szavaztak számunkra.
Itt vagyok: Főoldal » Napi recept
Receptek
Vegetáriánus és vegán receptek
Diós olívapástétom
A dió, csakúgy, mint valamennyi csonthéjas rokona, igen magas zsírtartalommal (60%) és fehérjetartalommal bír (15%). Jelentős omega-3 zsírsavtartalma miatt megelőzhető rendszeres fogyasztásával a koleszterinlerakódás az érfalon, illetve ennek következtében elkerülhetőek a szív- és érrendszeri megbetegedések. A receptben szereplő olívabogyó szintén sok omega-3 zsírsavat tartalmaz, mely az agy szürkeállományának is alkotóeleme. Az olívabogyóból használhatunk zöldet és feketét is a recept elkészítésekor, ez a felhasználók ízlésétől függ. A kétféle szín nem azt jelenti, hogy kétféle olajfa terméséről lenne szó, csupán a zöldet még nem teljesen érett állapotában szedik le, ezért sokak kedvence inkább a több napfényt kapott fekete olívabogyó.
2011. március 24. | Pástétomok
Grízegérkék piros mártásban
Ezt az ételt azért találtam ki, mert sok szülőtől hallom, hogy gyermekeik kóstolás nélkül eltolják maguktól a legfinomabb, legegészségesebb ételeket is, ha az eléjük tett eledel nem kelti fel az érdeklődésüket. Ezzel a "dizájnnal" igyekeztem túljárni a kis csibészek eszén és felkelteni a kíváncsiságukat.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Felemelő látvány, léleküdítő gondolatok egész évre
Távlatok 2019 falinaptár Takács Gábor fotóművész természetfotóival. Praktikus naptárrész, A/3-as méret.
Megrendelhető: Nyitott Szemmel magazin szerkesztőség:
szerkesztoseg@nyitottszemmel.hu
Tel.: 20/379-6171
Ára: 1500 Ft
Napi egy gondolat
„Aki másokat ismer, okos. Aki önmagát ismeri, bölcs. Aki másokat legyőz, erős, aki önmagát legyőzi: hős.”
Lao-ce
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy hamarabb értesüljön az újsággal kapcsolatos aktualitásokról, akcióinkról és más cégek akcióiról.
 
 
Copyright © 2008-2019 Nyitott Szemmel Online. Minden jog fenntartva
 

Bezár
Bejelentkezés

Felhasználónév


Jelszó

Elfelejtette a jelszavát? Kattintson ide.

Belépés
Bezár
Keresés a cikkekben

Írja be a keresendő kifejezést. Több szót is megadhat szóközzel elválasztva.



Keresés