Bejelentkezés Bejelentkezés | Regisztráció KeresésKeresés KeresésVendégkönyv Írjon nekünkÍrjon nekünk RSSRSS Legyen a kezdőlapomLegyen a kezdőlapom KedvencekhezKedvencekhez
24. óra
Létkérdések
Otthon
Kultúra
Bibliai rejtélyek
Életmód
Tallózó
Zöldsarok
Receptek
 
Aktuális számunk
Megjelenés
október
10-én.
A tartalomból:
Nyitott Szemmel Mediációs Műhely
Fizessen elő magazinunkra!
Válassza ki az előfizetés időtartamát
és kattintson a Tovább gombra.
Éves
4000 Ft (postaköltséggel)
Féléves
2000 Ft (postaköltséggel)
valamint
Tekintse meg a Nyitott Szemmel magazin digitális változatát is! Az első két szám INGYENES!
Nyitott Szemmel kiadványok
Programajánló
A 2011. évi személyi jövedelemadók 1%-ából 2012-ben 131.678 Ft-ot utalt ki a NAV az Élj Inkább Alapítvány számára. Az Önök által felajánlott összeget a Nyitott Szemmel magazin nyomdaköltségére fordítottuk.
Köszönjük, hogy 1%-os felajánlásaikkal támogatták célkitűzéseinket, és 2014-ben ismét bizalmat szavaztak számunkra.
Itt vagyok: Főoldal » Napi recept
Receptek
Vegetáriánus és vegán receptek
Kapros mandulavaj
A mandula 54% zsiradékot és 19% fehérjét tartalmaz, és bár nagyon értékes a szervezet számára, fogyasztását nem szabad túlzásba vinni. Egyes vélemények szerint a fehér magrészt borító barna héja kisebb arányban ciánt tartalmazhat, így napi mennyiségként 8-10 szem fogyasztása ajánlott. A mandulában található olajsavak táplálják, puhítják, rugalmasabbá teszik a bőrt. A mandula héja könnyen eltávolítható, ha a szemeket forró vízbe dobjuk.
2011. március 04. | Pástétomok
Kapros-tofus pogácsa
A kapor étvágyjavító, emésztést elősegítő, puffadást gátló, továbbá tejelválasztást serkentő, fejfájást csillapító hatású. Teáját használják gyomor- és bélbántalmak, álmatlanság esetén, de vizelethajtóként, köhögtetőként is ismerik. Külsőleg szemgyulladás csillapítására is alkalmazható. Ötlet: ezt a receptet nemcsak natúr tofuból, hanem füstölt tofuból is elkészíthetjük, úgy még különlegesebb lesz az íze. Egyébként pont a tofunak köszönhetően a pogácsa szerkezete lyukacsosabb lesz, mint a hagyományos kelt tésztáké.
2011. március 03. | Kenyerek, pogácsák
Szejtán szójaszószban
Ez a recept inkább a teljesség és az érdekesség kedvéért, és nem magas tápanyagtartalma miatt került be a szakácskönyvbe. A szejtánkészítés igen gazdaságtalan, hiszen 1 kg lisztből kb. 25 dkg szejtán lesz.
2011. február 26. | Húspótlók
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Felemelő látvány, léleküdítő gondolatok egész évre
Távlatok 2019 falinaptár Takács Gábor fotóművész természetfotóival. Praktikus naptárrész, A/3-as méret.
Megrendelhető: Nyitott Szemmel magazin szerkesztőség:
szerkesztoseg@nyitottszemmel.hu
Tel.: 20/379-6171
Ára: 1500 Ft
Napi egy gondolat
„Aki másokat ismer, okos. Aki önmagát ismeri, bölcs. Aki másokat legyőz, erős, aki önmagát legyőzi: hős.”
Lao-ce
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy hamarabb értesüljön az újsággal kapcsolatos aktualitásokról, akcióinkról és más cégek akcióiról.
 
 
Copyright © 2008-2019 Nyitott Szemmel Online. Minden jog fenntartva
 

Bezár
Bejelentkezés

Felhasználónév


Jelszó

Elfelejtette a jelszavát? Kattintson ide.

Belépés
Bezár
Keresés a cikkekben

Írja be a keresendő kifejezést. Több szót is megadhat szóközzel elválasztva.



Keresés