Bejelentkezés Bejelentkezés | Regisztráció KeresésKeresés KeresésVendégkönyv Írjon nekünkÍrjon nekünk RSSRSS Legyen a kezdőlapomLegyen a kezdőlapom KedvencekhezKedvencekhez
24. óra
Létkérdések
Otthon
Kultúra
Bibliai rejtélyek
Életmód
Tallózó
Zöldsarok
Receptek
 
Aktuális számunk
Megjelenés
június
10-én.
A tartalomból:
Nyitott Szemmel Mediációs Műhely
Fizessen elő magazinunkra!
Válassza ki az előfizetés időtartamát
és kattintson a Tovább gombra.
Éves
4000 Ft (postaköltséggel)
Féléves
2000 Ft (postaköltséggel)
valamint
Tekintse meg a Nyitott Szemmel magazin digitális változatát is! Az első két szám INGYENES!
Nyitott Szemmel kiadványok
Programajánló
A 2011. évi személyi jövedelemadók 1%-ából 2012-ben 131.678 Ft-ot utalt ki a NAV az Élj Inkább Alapítvány számára. Az Önök által felajánlott összeget a Nyitott Szemmel magazin nyomdaköltségére fordítottuk.
Köszönjük, hogy 1%-os felajánlásaikkal támogatták célkitűzéseinket, és 2014-ben ismét bizalmat szavaztak számunkra.
Itt vagyok: Főoldal » Napi recept
Receptek
Vegetáriánus és vegán receptek
Karobos reform zserbó
A receptben szereplő kakaóra emlékeztető karob vagy más néven Szentjánoskenyérliszt igen értékes reformélelmiszer. Nemcsak azért mert olyan értékes fehérjéket tartalmaz, amelyeket még a bébitápszerekben is előszeretettel alkalmaznak, hanem mert nincs benne a kakaóbab vérnyomást emelő és függőséget okozó összetevője a teobromin.
2010. december 17. | Édességek
Jégsaláta fűszeres kenyérkockával
A receptben szereplő pritaminlekvárt vásárolhatunk piacon magánárusoktól, de szeptemberben magunk is készíthetünk. 6 kg pritaminpaprikát kicsumázunk (marad belőle 5 kg paprika), majd vagy hús¬darálón, vagy késes robotgépben ledaráljuk. Hozzá-keverünk 1 kg jódozott tengeri sót, majd tiszta és száraz üvegekbe töltjük. Ez a „lekvár” nagyon sós lesz, de ez garantálja, hogy hőkezelés és tartósítószer nélkül is, akár több évig eltárolható. Kiváló öntetekbe, krémekbe – a vele készült ételek sózására majd ügyeljünk!
2010. december 14. | Saláták
Kapros tökfasírt
A kapor illóolaja kitűnően alkalmas megfázáskor a hurutoldásra. A magvaiból készült főzettel emésztést segítő, szélhajtó és altató tea készíthető, mellyel akár a gyulladt szemet is hatékonyan borogathatjuk.
2010. december 13. | Húspótlók
Magvas csavart
Rendkívül finom.
2010. december 12. | Kenyerek, pogácsák
Kukoricapástétom
A Dél-Amerikából származó növénynek sok ezer fajtája ismert, de egyik sem tűri a hideget. A kukorica nagy energia¬tartalommal bír, és könnyen emészthető, így kitűnő tápláléka a gyerekeknek. A kukoricából manapság lisztet, élesztőt, keményítőt, szirupot, cukrot, és kukoricacsíra olajat is gyártanak.
2010. december 11. | Pástétomok
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Felemelő látvány, léleküdítő gondolatok egész évre
Távlatok 2019 falinaptár Takács Gábor fotóművész természetfotóival. Praktikus naptárrész, A/3-as méret.
Megrendelhető: Nyitott Szemmel magazin szerkesztőség:
szerkesztoseg@nyitottszemmel.hu
Tel.: 20/379-6171
Ára: 1500 Ft
Napi egy gondolat
„A tiszteletet nem kierőszakolni, hanem megszolgálni kell.”
Gracián
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy hamarabb értesüljön az újsággal kapcsolatos aktualitásokról, akcióinkról és más cégek akcióiról.
 
 
Copyright © 2008-2019 Nyitott Szemmel Online. Minden jog fenntartva
 

Bezár
Bejelentkezés

Felhasználónév


Jelszó

Elfelejtette a jelszavát? Kattintson ide.

Belépés
Bezár
Keresés a cikkekben

Írja be a keresendő kifejezést. Több szót is megadhat szóközzel elválasztva.



Keresés