Bejelentkezés Bejelentkezés | Regisztráció KeresésKeresés KeresésVendégkönyv Írjon nekünkÍrjon nekünk RSSRSS Legyen a kezdőlapomLegyen a kezdőlapom KedvencekhezKedvencekhez
24. óra
Létkérdések
Otthon
Kultúra
Bibliai rejtélyek
Életmód
Tallózó
Zöldsarok
Receptek
 
Aktuális számunk
Megjelenés
október
10-én.
A tartalomból:
Nyitott Szemmel Mediációs Műhely
Fizessen elő magazinunkra!
Válassza ki az előfizetés időtartamát
és kattintson a Tovább gombra.
Éves
4000 Ft (postaköltséggel)
Féléves
2000 Ft (postaköltséggel)
valamint
Tekintse meg a Nyitott Szemmel magazin digitális változatát is! Az első két szám INGYENES!
Nyitott Szemmel kiadványok
Programajánló
A 2011. évi személyi jövedelemadók 1%-ából 2012-ben 131.678 Ft-ot utalt ki a NAV az Élj Inkább Alapítvány számára. Az Önök által felajánlott összeget a Nyitott Szemmel magazin nyomdaköltségére fordítottuk.
Köszönjük, hogy 1%-os felajánlásaikkal támogatták célkitűzéseinket, és 2014-ben ismét bizalmat szavaztak számunkra.
Itt vagyok: Főoldal » Életmód
Életmód
A csodálatos agy
Az emberi agy a gondolkodás, a kommunikáció, a tanulás és az emlékezés képességével ruház fel bennünket, irányítja szervrendszerünket, cselekedeteinket. Emlékeink, vágyaink, a szilárd elhatározások képessége, a nevetés öröme, a mély bánat, a sírás szintén agyi funkciók. De a festészet, a költészet, a zene és a dráma – az emberi nem valamennyi művészi teljesítménye is e szabálytalan alakú kocsonyás anyag, az agy munkájából származik.
Életmód 2012. március 06.
Tegyünk az egészségünkért!
Napok óta példátlanul magas légszennyezettségi értékeket mutatnak a mérőállomások országszerte. Csepelen például az egészségügyi határérték több mint négyszerese a rákkeltő szálló por (PM10) koncentrációja.
Életmód 2011. november 22.
Édes élet. A finomított cukorról és az édesítésről őszintén
A cukor amellett, hogy kellemes ízélményt ad, megédesíti az életünket is. Kihat a kedélyállapotunkra, örömpótlékként előszeretettel fogyasztjuk, mit sem törődve súlyosan egészségkárosító következményeivel. Szerzőnk a finomított cukor veszélyei mellett egy újfajta, egészséges és rostban gazdag édesítési móddal is megismertet, melyet cukorbetegek is fogyaszthatnak.
Életmód 2011. október 14.
A tél ízei - vegán szakácskönyv
Főzni jó! Egészségeset és finomat főzni még jobb! De a legjobb, amikor több ember összefog egy jó ügy támogatására. Az Élj inkább Alapítvány munkatársai nagyon fontosnak tartották, hogy ne csak a Nyitott Szemmel-ben – az alapítvány magazinjában – beszéljenek az egészséges életmódról, hanem legyenek olyan évszakokra kidolgozott szakácskönyvek, amelyekből bárki, bármikor elkészítheti egészségbarát, hazai alapanyagokból készült ételeit.
Életmód 2011. október 10.
Mit tanulhatunk a finnektől?
Többek között erre a kérdésre is választ kaphat a szeptember 10-én megjelenő legújabb, 16. számunkból. Tekintse meg ajánlónkat!
Életmód 2011. szeptember 01.
2 millió magyar allergiás a parlagfűre
A parlagfű magas pollenkoncentrációja miatt az ország délkeleti részén már vörös riasztás van érvényben – adta hírül csütörtökön a tisztiorvos facebook oldala a Parlagfű Pollen Riasztási Rendszer (PPRR) térképe alapján, amely különböző színekkel jelzi a parlagfű pollenjének területi eloszlását.
Életmód 2011. augusztus 19.
„Lógok a szeren”
A drogpiac mindig egy orrhosszal a törvények előtt jár. Egy átlag hétvégi napon a drogfelhasználók száma 350 ezer főre tehető, évente pedig kb. 45 millió droghasználatra kerül sor Magyarországon.
Életmód 2011. augusztus 09.
A gyógyító és betegítő só
A só (= nátrium-klorid, NaCl) nagyon fontos ásvány/ makroelem szervezetünk számára. Értékességét mutatja, hogy az ókorban és a középkorban is fizetőeszköz volt, fehér aranynak nevezték.
Életmód 2011. július 06.
Egy lépéssel közelebb az egészséghez - Bózsvai egészségfejlesztési rendezvénysorozat indul
A tegnapi napon ünnepélyes megnyitó keretében kezdetét vette – az Észak-magyarországi családoknak térítésmentes részvételi lehetőséget biztosító – ÉLETPONT egészségfejlesztési rendezvénysorozat.
Életmód 2011. május 20.
Tavaszi tisztítókúrák
Már az ókori feljegyzésekben is találkozhatunk a szervezet belső tisztításának gyakorlatával, sőt, még a vallásos szertartásoknak is szerves része volt a testi és lelki böjt. Szinte valamennyi világvallás tanítója felszólítja követőit az ételektől való önmegtartóztatására.
Életmód 2011. május 13.
Felemelő látvány, léleküdítő gondolatok egész évre
Távlatok 2019 falinaptár Takács Gábor fotóművész természetfotóival. Praktikus naptárrész, A/3-as méret.
Megrendelhető: Nyitott Szemmel magazin szerkesztőség:
szerkesztoseg@nyitottszemmel.hu
Tel.: 20/379-6171
Ára: 1500 Ft
Napi egy gondolat
„Aki hátam mögött szidalmaz, fél tőlem; aki szembe dicsér, megvet.”
Kínai közmondás
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy hamarabb értesüljön az újsággal kapcsolatos aktualitásokról, akcióinkról és más cégek akcióiról.
 
 
Copyright © 2008-2019 Nyitott Szemmel Online. Minden jog fenntartva
 

Bezár
Bejelentkezés

Felhasználónév


Jelszó

Elfelejtette a jelszavát? Kattintson ide.

Belépés
Bezár
Keresés a cikkekben

Írja be a keresendő kifejezést. Több szót is megadhat szóközzel elválasztva.Keresés